Drugs van straat

maandag 11 september 2017

Zwijndrecht - Rotterdam - Dit weekend heeft de politie 12 kilo amfetamine en één kilo heroïne van straat gehaald. De handel in en het gebruik van drugs zorgt vaak voor criminaliteit en overlast. De politie treedt er dan ook hard tegenop.

Donderdag 7 september rond 22.00 uur zagen politiemensen op de A16 een voertuig met Frans kenteken rijden. Eenmaal dichterbij, nam de auto de afrit naar Zwijndrecht. Bij de Plantageweg aangekomen, reed de auto een heel rondje over de rotonde, waarop de agenten besloten de bestuurder langs de kant te zetten. Dit was niet zo eenvoudig, want na het geven van het stopteken, trapte de bestuurder het gaspedaal in en ontstond er een korte achtervolging. Het tweetal kon even later worden aangehouden. De twee inzittenden, beiden uit Frankrijk en 20-jaar oud, waren niet goed aanspreekbaar en zijn door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Bij het doorzoeken van de auto is 12 kilo amfetamine gevonden en in beslag is genomen.

In het weekend, zaterdagmorgen was het weer raak op de Hoge Boezem in Rotterdam. Agenten controleerden twee mannen op hun identiteitsbewijs. Aangezien ze antecedenten hadden op het gebied van de Opiumwet, fouilleerden de politiemensen het tweetal, dit leverde een autosleutel op. Opeens zetten de twee mannen het op een lopen richting Oostplein. De reden bleek later een kilo heroïne op de bodemplaat van de auto. Agenten vatten een 23-jarige Rotterdammer in de kraag op de Herman Robbestraat. De ander is nog op de vlucht. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dordrecht | 112 alarmeringen Dordrecht | Goedkoop Tanken in Dordrecht | Supermarkten in Dordrecht | Weerbericht Dordrecht