Dordrecht | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Hoofdverdachte fatale schietpartij Dordrecht aangehouden

schietpartij

De politie heeft een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij van afgelopen zondag. Hij wordt verdacht van moord.
De man verbleef in Frankrijk waar hij zich vanmiddag dinsdag 4 augustus - vrijwillig meldde bij de politie aldaar. Het Openbaar Ministerie Dordrecht heeft de Franse politie om zijn uitlevering verzocht. Het TGO-team kwam de man op het spoor na intensief recherchewerk wat vandaag heeft geresulteerd in zijn aanhouding.

De fatale schietpartij vond afgelopen zondag plaats op de Aardappelmarkt in Dordrecht. Omstreeks 07.30 uur die ochtend kreeg de Gemeenschappelijke Meldcentrale (GMC) melding van een conflict op die locatie. Eenmaal ter plaatse troffen de agenten een 39-jarige man uit Dordrecht zwaargewond aan op straat die kort daarop overleed. Eerste hulp van ambulancepersoneel aan het slachtoffer mocht niet meer baten. Gezien de ernst van de zaak formeerde de politie direct na het incident een Team Grootschalige Opsporing (TGO). Dit team bestaat nog steeds uit 25 rechercheurs die aan de zaak werken.

Soortgelijke berichten

Bijna fatale koop in Opsporing Verzocht
Nederland

Politie onderzoekt schietpartij
Milsbeek

Verdachte aangehouden dodelijke schietpartij
Rotterdam

Identiteit slachtoffer schietpartij bekend
Tilburg

Man overleden na schietpartij
Enschede

Nieuwe vragen schietpartij Staatsliedenbuurt
Amsterdam

Verdachte van schietpartij aangehouden
Eindhoven

Man gewond na schietpartij
Almere

Rechercheteam onderzoekt schietpartij Wageningen
Wageningen

Verdachte schietpartij Atlasdreef aangehouden
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio