Politie zoekt overvaller slijterij Reeweg Oost

woensdag 25 januari 2017

Dordrecht - De politie is op zoek naar de man die woensdagavond 25 januari rond 17.35 uur een slijterij aan de Reeweg Oost overviel. Het gaat om een man van 1.70m lang met zwarte jas en broek, zwarte bivakmuts, gympen en een zwarte tas. Wie informatie heeft die de politie kan helpen in het onderzoek naar de overval wordt gevraagd contact op te nemen.

De onbekende man kwam rond 17.35 uur de slijterij binnenlopen en bedriegde het aanwezige personeel met een mes. Op dat moment waren er ook enkele klanten in de winkel aanwezig. De overvaller eiste geld van de medewerker. Al snel wist hij een onbekende bedrag te bemachtigen, waarna de overvaller de winkel uit vluchtte. In onbekende richting ging hij er vandoor, vermoedelijk gewoon te voet. Klanten en personeel bleven ongedeerd in de winkel achter.

Direct na de overvalmelding startte de politie een zoekactie in de omgeving. Diverse politieeenheden probeerden de overvaller op het spoor te komen. Ook verspreidde de politie het signalement van de man via Twitter en Burgernet. Helaas zonder resultaat; de overvaller is niet meer aangetroffen.

Bent u getuige geweest van de overval en heeft u nog niet met de politie gesproken. Of heeft u de man zien lopen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem). Ook als u anderszins informatie heeft die kan helpen in het onderzoek verzoeken we u contact op te nemen. Het onderzoek naar de overval wordt ondertussen voortgezet.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dordrecht | 112 alarmeringen Dordrecht | Goedkoop Tanken in Dordrecht | Supermarkten in Dordrecht | Weerbericht Dordrecht