Dordrecht | straatinfo

overige politie meldingen

Politie op zoek naar brokkenpiloot

overige

De politie in Dordrecht is op zoek naar een onbekende automobilist die op 3 april op de Wijnstraat tegen twee auto s heeft aangereden en vervolgens met onbekende bestemming is weggereden.

Rond 02.10 uur reed de bestuurder eerst een Citro n XM aan waarbij deze auto op een stoep terechtkwam en waarbij het linker achterwiel afbrak. Vervolgens raakte hij een Peugeot die een deuk aan de rechterzijde opliep en een gat in een band. Door de klap bestaat het vermoeden dat het onbekende voertuig zelf zwaar beschadigd moet zijn en niet veel verder dan een paar straten heeft kunnen rijden. In de directe omgeving van de Wijnstraat werd echter niets aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat de aanrijdende auto een zwarte (Magic Black) Mitsubishi Colt van bouwjaar 2005-2008 moet zijn geweest. De politie komt graag in contact met de bestuurder van deze auto. Ook mensen die een beschadigde zwarte Mitsubishi Colt in hun omgeving hebben of iemand kennen en die een dergelijke beschadigde auto in bezit heeft, wordt gevraagd te contact op te nemen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Surveillancedienst in district I.

Soortgelijke berichten

Woningoverval Honddijkstraat; getuigen gezocht
Rotterdam

Vermiste Bredase meldt zich
Nijmegen

Bestuurster meldt zich bij de politie
Luyksgestel

Beroofd van mobiele telefoon
Utrecht

Politie zoekt getuigen na leksteken autobanden
Nunspeet

Getuigen gezocht van mishandeling
Zaandam

Getuigenoproep mishandeling
Haarlem

Getuigen brandstichting gezocht
Edam

Aanrander van meisje van 13 gezocht (video)
Eindhoven

Politie zoekt getuigen aanrijding
Groningen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio