Dordrecht | straatinfo

overige politie meldingen

Bezorgde poederbrief bij incassobureau bevatte ongevaarlijke stof

overige

Bij een incassobureau aan de Amnesty Internationalweg in Dordrecht is op vrijdagmorgen 23 september een zogeheten poederbrief bezorgd. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de inhoud van de brief ongevaarlijk is en er geenszins sprake is van een chemische substantie. De teksten op de brief zijn een vorm van bedreiging. Hiervan wordt aangifte gedaan. De politie start een onderzoek naar wie verantwoordelijk is voor deze actie.
Een medewerker opende de brief s ochtends vroeg en alarmeerde de politie. Die kwam met de brandweer ter plaatse. Medewerkers mochten tijdelijk niet uit het pand en er mocht niemand in het pand. De kleding van de medewerker die de brief opende, werd tijdelijk veiliggesteld tot uitslag over de stof. Deze persoon kreeg vervangende kleding en had geen gezondheidsklachten. De brief werd vervolgens veiliggesteld door de brandweer in overleg, en in samenwerking met een teamleider explosieven verkenning (tev) van de politie. Op het politiebureau is de brief direct onderzocht door de Unit Forensische Opsporing waaruit inmiddels is gebleken dat de inhoud ongevaarlijk is. De medewerkers van het bedrijf kunnen hun werk weer hervatten.

Soortgelijke berichten

Pakketje met onbekende stof bij post
Enkhuizen

Gevonden 'gele stof' niet gevaarlijk
Strijensas

Drie verdachten aangehouden voor betalen met vals geld
Capelle Aan Den Ijssel

Tasjesdief krijgt spijt
Nijverdal

Oplichter nog steeds actief
Delft

Dodelijk bedrijfsongeval
Almelo

Dief met gestolen auto de sloot in
Pijnacker

AED?s gestolen. Politie zoekt getuigen
Oldenzaal

Onderzoek na ontploffing
Limbricht

Man overlijdt bij bedrijfsongeval in Botlek
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio