Dordrecht | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Bromfietser overleden na ongeval

ongeluk

Een bromfietser is in het ziekenhuis overleden. Op zondagmorgen 29 maart 2009 rond 09.15 uur meldde een bewoner dat er een brommer in het water was gereden. Dat gebeurde in de haven bij de Bleijenhoek in Dordrecht. Direct gingen hulpverleners naar de plek van het ongeval.
Brandweerduikers gingen in het water op zoek naar het slachtoffer en vonden deze snel. Ambulancepersoneel en medewerkers van de traumahelikopter verleenden hulp maar de toestand van de brommerrijder was zorgwekkend. Een ambulance bracht het slachtoffer naar een ziekenhuis in Rotterdam waar de bromfietser later overleed. Waarschijnlijk reed het slachtoffer vanaf de Merwekade en raakte in de bocht de stoep. De bestuurder kwam op de grond terecht en gleed het water in. De politie weet nog niet wie het slachtoffer is en stelt een onderzoek in naar zijn identiteit. Ook zoekt de politie getuigen die het ongeval zagen gebeuren of hier iets van weten. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Soortgelijke berichten

Bromfietser overleden na aanrijding met auto
Assen

Bromfietser rijdt door na ongeval
Castricum

Bromfietser gewond, automobilist rijdt door
Rijsenhout

Bromfietser gewond
Zaandam

Bromfietser verongelukt
Bergeijk

Bromfietser aangehouden
Nunspeet

Bromfietser gewond
Oudewater

Bromfietser gewond bij aanrijding
Drachten

Dronken bromfietser onderuit
Arnhem

Bromfietser botst op auto
Assen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio